Veelgestelde vragen: Zo werkt Alibox!
Waarom alimentatie berekenen met Alibox?
Geplaatst door Alibox ® aan 23 November 2015 06:16 PM

Alibox maakt alimentatie berekenen gemakkelijker, eenvoudiger en goedkoper.

Voor € 39,95 maakt Alibox het voor iedereen mogelijk om zelf een snelle, anonieme, officiële en een goed onderbouwde alimentatieberekening te maken. De Alibox berekening heeft de volgende voordelen:

1. U kunt kosten besparen! 

Een echtscheiding kan duur zijn en die kosten zitten niet zozeer in de bijdrage voor de rechtspraak (+/- € 200 ), maar vooral in de kosten van de advocaat en/of mediator. U heeft samen grote invloed op de hoogte van de kosten van de advocaat of mediator. Hoe meer u samen kunt afspreken, hoe minder tijd (kosten) de advocaat zal declareren. De investering in deze berekening kan u uiteindelijk dus veel kosten besparen bij bijvoorbeeld het maken van afspraken over de zorg van het kind en de hoogte van de alimentatie.

2. U kunt direct aan de slag.

Als u € 39,95 heeft overgemaakt hoeft u niet dagenlang op antwoord te wachten. Het is betalen, inloggen en aan de slag!

3. U krijgt zelf inzicht in de wijze waarop alimentatie wordt berekend. Met Alibox kunt u zelf waardes in de berekening veranderen en zien wat de effecten van die veranderingen zijn op die alimentatie.

4. Duidelijke uitleg in begrijpelijke taal.

Tijdens de berekening wordt u ondersteund door duidelijke uitleg in begrijpelijke taal. 

5. Resultaat direct te printen of op te slaan.

U kunt het resultaat van een berekening direct uitprinten of opslaan op uw eigen computer.

6. Discreet! 

Uw partner hoeft niet te merken dat u deze berekening maakt Op uw bankafschrift treft u een betaling aan van ‘Calcul8’. Dat is door andere lezers van het bankafschrift dus niet direct te herleiden naar de website of naar een berekening van alimentatie. Dit kan soms een voordeel zijn als uw partner ook de bankafschriften kan zien en u nog niet kenbaar wil maken dat u al zulke concrete gedachten heeft.

7. U kunt in een betere sfeer uit elkaar gaa.

Een echtscheiding heeft vaak grote emotionele uitwerking op de (ex) partners en de omgeving. Door met Alibox te berekenen kunt u prettiger en met minder of geen wrijving tot een afspraak komen over de alimentatie en de zorg van de kinderen.

(1 stemmen)
Dit artikel was nuttig
Dit artikel was niet nuttig

Reacties (0)
Copyright © 2016 - Alibox®