Veelgestelde vragen: Gebruik van Alibox
Op een of andere manier lijkt het wel of Alibox® bij mij te langzaam en niet goed werkt, hoe kan dat?
Geplaatst door Alibox ® aan 09 October 2011 03:59 PM

Alibox® maakt gebruik van de nieuwste webtechnieken. Alibox® zal visueel en qua snelheid niet optimaal werken bij oudere browsers. Wij raden u daarom aan om een recente versie van Firefox, Internet Explorer, Safari of Google Chrome te gebruiken voor Alibox®. Heeft u geen recente versie? De gemakkelijkste oplossing is om de nieuwste versie van Internet Explorer, Firefox of Google Chrome te downloaden. Dit zijn uitstekende browsers en ze zijn ook gratis te downloaden via www.microsoft.com/internetexplorer, www.google.com/chrome en www.firefox.com

(2 stemmen)
Dit artikel was nuttig
Dit artikel was niet nuttig