Totaalbeeld van hulp

Scheidingsspecialisten zijn bij ScheidingsWijze ook mediators en gespecialiseerd in alle zaken waar je voor, tijdens en na een scheiding mee te maken krijgt zoals:recht, financiën, kinderen, wonen, werken, coaching etc.

Scheiden op maat

Bij ScheidingsWijze[n] zijn de krachten, kennis en kunde van mediators, advocaten, scheidingsspecialisten en diverse professionals uit de regio gebundeld. Deze professionals ondersteunen je om samen het complete proces van uit elkaar gaan zo spoedig en makkelijk mogelijk te laten verlopen. Na een vrijblijvende intake bij de Scheidingswijze naar je keuze wordt het scheidingstraject via 1 loket in gang gezet en word je van je zorgen ontlast.

ScheidingsWijze[n]

Tijdens het scheidingstraject staat je persoonlijke situatie op de eerste plaats en krijg je de hulp die bij je past.

De scheiding wordt dus zorgvuldig en volledig geregeld en dat is uniek.

Scheiden in Company is ontstaan vanuit de gedachte om experts elk op hun eigen vakgebied met elkaar samen te laten werken. In company dus. Daarmee is de specialisatie gewaarborgd en is de kwaliteit hoger. Tevens is de extra winst het gemak voor uw cliënt die niet allerlei verschillende instanties zelf hoeft te bezoeken maar de scheiding volledig en goed bij u kan afhandelen.

Het label is voor hypotheekadviseurs, die de scheiding voor de klant via 1 loket willen regelen. Niet meer van het kastje naar de muur.

Om een de scheiding goed te kunnen regelen is het van belang om te weten wat bijvoorbeeld de mogelijkheden zijn met betrekking tot kopen, splitsen, uitkopen en verkopen. Middels de nauwe samenwerking met de mediators en aangesloten financieel advieskantoren bij Scheiden in Company versterken we elkaar om de scheidende relatie op elk gebied van de echtscheiding bij te staan. Weten waar je aan toe bent en we zorgen ervoor dat je later niet voor verrassingen komt te staan, dat zaken wel financieel haalbaar zijn en goed vastgelegd worden.

We zien vaak dat de bank pas helderheid wil geven over de financiering van de woning als er een convenant ligt dat opgesteld is door de mediator en de mediator daarentegen weet niet wat hij op moet schrijven, omdat er geen helderheid is over mogelijkheden ten aanzien van de financiering….. En je kunt over het algemeen pas een woning kopen als de afspraken over de scheiding overeengekomen zijn.
Deze complexiteit bij het regelen van een scheiding maakt dat samenwerking een bittere noodzaak is en vergroot de kans voor de klanten op een succesvolle aanpak.

De mediators blijven onafhankelijk en neutraal. Zij werken exclusief voor hun cliënten en zij verkopen geen hypotheken en zijn niet gelieerd aan financiële instellingen, producten of diensten. De klant bepaalt met welke hypotheekadviseur of bank zij in zee gaan.

Alle zaken rondom een scheiding samen goed geregeld, in Company!

Je hoort steeds vaker dat echtscheidingen in alle harmonie zelf online worden geregeld.

Waar komt dat succes vandaan? Scheiden is overal hetzelfde, maar service niet.

En is dat voor iedereen weggelegd?

Kijk hier of de DOE HET ZELF SCHEIDING iets voor jullie kan zijn.

Snel, goedkoop en op maat.

Cela-Vie is gevestigd in Emst en is werkzaam in de lijn van Zwolle – Hoogeveen en gericht op scheidingsmediation. Cela-Vie is opgericht door Vanessa Vinke, tevens is zij mede-eigenaar van Scheidingswijze[n].
Vanessa is gespecialiseerd op het gebied van echtscheidingen en familieconflicten.

Haar doel is om afspraken te maken waarmee je verder kan!

“Een scheiding behoort tot een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Ook voor kinderen is dit een heftige periode. Mijn visie is dat als alle zaken goed geregeld zijn, het nieuwe leven pas echt kan beginnen.
Goed geregeld gaat voor mij dan ook een stap verder dan alleen de praktische zaken op juridisch gebied.
Het sociale aspect waarbij ex-partners inzicht krijgen in elkaars emoties en er wederzijds begrip wordt getoond, is eveneens van groot belang.”

Bij Cela-Vie kunt u onder andere terecht voor:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot alimentatie.