Bij Ine Hermans Scheiden, bent u aan het juiste adres voor het regelen van uw scheiding of het verbreken van uw samenleving. Ik begeleid u tijdens het scheidingsproces van A-Z

Als u gaat scheiden komt er veel op u af. U wilt op financieel gebied weten waar u aan toe bent, worstelt met diverse emoties en probeert ook nog het belang van uw kinderen voorop te stellen. Kortom een ingewikkelde, moeilijke tijd waar ik u bij kan helpen.

Na een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin u alle gelegenheid krijgt uw vragen, zorgen en wensen op tafel te leggen start het scheidingstraject met het maken van een overzicht van uw financiën en bezittingen. Aan tafel bespreken wij samen hoe u de zaken wilt verdelen en krijgt u duidelijkheid over hoe uw woonsituatie en uw financiële situatie er na uw scheiding uit zullen zien.

Indien u samen kinderen heeft wordt hier ook aandacht aan besteed. U blijft na de scheiding tenslotte samen ouders van uw kinderen en zult het ouderschap op een andere manier vormgeven dan dat u tijdens de relatie gewend was. Onze scheidingsspecialisten stellen een toekomstbestendig ouderschapsplan voor u op.

Bent u het samen eens over de gemaakt afspraken? Dan worden deze voor u vastgelegd in een scheidingsconvenant en ouderschapsplan. Ook het indienen van de scheiding bij de rechtbank en het inschrijven van de scheiding wordt door mij verzorgd. U heeft tijdens het gehele traject één aanspreekpunt en blijft zodoende heel betrokken bij uw eigen scheiding.

Afspraken vinden plaats op mijn kantoor,  via videobellen of bij u thuis.

Totaalbeeld van hulp

Scheidingsspecialisten zijn bij ScheidingsWijze ook mediators en gespecialiseerd in alle zaken waar je voor, tijdens en na een scheiding mee te maken krijgt zoals:recht, financiën, kinderen, wonen, werken, coaching etc.

Scheiden op maat

Bij ScheidingsWijze[n] zijn de krachten, kennis en kunde van mediators, advocaten, scheidingsspecialisten en diverse professionals uit de regio gebundeld. Deze professionals ondersteunen je om samen het complete proces van uit elkaar gaan zo spoedig en makkelijk mogelijk te laten verlopen. Na een vrijblijvende intake bij de Scheidingswijze naar je keuze wordt het scheidingstraject via 1 loket in gang gezet en word je van je zorgen ontlast.

ScheidingsWijze[n]

Tijdens het scheidingstraject staat je persoonlijke situatie op de eerste plaats en krijg je de hulp die bij je past.

De scheiding wordt dus zorgvuldig en volledig geregeld en dat is uniek.

Scheiden in Company is ontstaan vanuit de gedachte om experts elk op hun eigen vakgebied met elkaar samen te laten werken. In company dus. Daarmee is de specialisatie gewaarborgd en is de kwaliteit hoger. Tevens is de extra winst het gemak voor uw cliënt die niet allerlei verschillende instanties zelf hoeft te bezoeken maar de scheiding volledig en goed bij u kan afhandelen.

Het label is voor hypotheekadviseurs, die de scheiding voor de klant via 1 loket willen regelen. Niet meer van het kastje naar de muur.

Om een de scheiding goed te kunnen regelen is het van belang om te weten wat bijvoorbeeld de mogelijkheden zijn met betrekking tot kopen, splitsen, uitkopen en verkopen. Middels de nauwe samenwerking met de mediators en aangesloten financieel advieskantoren bij Scheiden in Company versterken we elkaar om de scheidende relatie op elk gebied van de echtscheiding bij te staan. Weten waar je aan toe bent en we zorgen ervoor dat je later niet voor verrassingen komt te staan, dat zaken wel financieel haalbaar zijn en goed vastgelegd worden.

We zien vaak dat de bank pas helderheid wil geven over de financiering van de woning als er een convenant ligt dat opgesteld is door de mediator en de mediator daarentegen weet niet wat hij op moet schrijven, omdat er geen helderheid is over mogelijkheden ten aanzien van de financiering….. En je kunt over het algemeen pas een woning kopen als de afspraken over de scheiding overeengekomen zijn.
Deze complexiteit bij het regelen van een scheiding maakt dat samenwerking een bittere noodzaak is en vergroot de kans voor de klanten op een succesvolle aanpak.

De mediators blijven onafhankelijk en neutraal. Zij werken exclusief voor hun cliënten en zij verkopen geen hypotheken en zijn niet gelieerd aan financiële instellingen, producten of diensten. De klant bepaalt met welke hypotheekadviseur of bank zij in zee gaan.

Alle zaken rondom een scheiding samen goed geregeld, in Company!

Je hoort steeds vaker dat echtscheidingen in alle harmonie zelf online worden geregeld.

Waar komt dat succes vandaan? Scheiden is overal hetzelfde, maar service niet.

En is dat voor iedereen weggelegd?

Kijk hier of de DOE HET ZELF SCHEIDING iets voor jullie kan zijn.

Snel, goedkoop en op maat.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot alimentatie.