Met Alibox bespaart u geld

Voor slechts €39,95 maakt u zelf een berekening en bespaart daarmee al meteen op de kosten van een advocaat en/of mediator. Want hoe meer u samen kunt afspreken, hoe minder tijd (kosten) de advocaat zal declareren.

Andere voordelen van Alibox zijn:

  • U kunt direct aan de slag en heeft snel resultaat. Na uw registratie en betaling kunt u inloggen en starten. U hoeft niet dagenlang te wachten op de uitkomst van de berekening. U kunt het resultaat van een berekening direct uitprinten of opslaan op uw eigen computer.
  • Werken met Alibox is eenvoudig. U krijgt duidelijke uitleg in begrijpelijke taal.
  • Op Alibox vindt u uitgebreide informatie over alles wat met echtscheiding te maken heeft. En heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij onze helpdesk.
  • U krijgt zelf inzicht in de wijze waarop alimentatie wordt berekend. Met Alibox kunt u zelf waardes in de berekening veranderen en zien wat de effecten van die veranderingen zijn op die alimentatie.
  • De berekening via Alibox is accuraat en actueel. Alibox is gebaseerd op het laatste rapport van de werkgroep alimentatienormen en uitgebreid getest door een groep advocaten en mediators. Veranderingen op fiscaal of financieel vlak worden direct aangepast. Bovendien maken advocaten en mediators gebruik van Alibox zodat Alibox zich als programma blijft ontwikkelen en verbeteren.
  • Als gebruiker blijft u anoniem. Dat kan een voordeel zijn als u (nog) niet wilt dat uw partner weet dat u deze berekening maakt. Op uw bankafschrift treft u een betaling aan van ‘HERrAa BV’, wat niet direct te herleiden is naar deze website of naar een berekening van alimentatie. Ook de professionals en zelfs wij van Alibox kunnen niet bij uw berekening.
  • Berekening overdragen. U kunt de berekening desgewenst overdragen naar een mediator/ advocaat in uw regio.
  • U kunt in een betere sfeer uit elkaar gaan Een echtscheiding heeft vaak grote emotionele uitwerking op de (ex) partners en de omgeving. Deze berekening kan eraan bijdragen dat u samen prettiger en met minder of geen wrijving tot een afspraak kunt komen over de alimentatie en de zorg voor de kinderen.