Op Alibox.nl kunt u nu langer uw partner en kinderalimentatie (her)berekenen, met een ongelimiteerd aantal wijzigingen! De accountduur is nu verlengd naar 30 dagen zodat u mogelijke wijzigingen in uw financiële situatie langer kunt (her)berekenen. Alibox is eenvoudig te gebruiken, volledig anoniem en geeft een duidelijke rapportage gebruikmakend van de officiële alimentatie indexering voor 2012.

Hoe werkt Alibox?

Verzamel gegevens over het inkomen, de woonlasten en de ziektekosten van u en uw (ex) partner. Vervolgens kunt u bovenaan de website ‘start met de berekenen’ aanklikken. Er opent zich een registratiepagina waarop u een account voor 30 dagen kunt aanmaken voor een bedrag van €39,95.

U kunt hiermee direct aan de slag!

Alibox biedt u het volgende:

1. Een zeer gebruiksvriendelijk invulscherm waarin u uw gegevens invult. Achter de vragen in het invulscherm vindt u toelichtingen in begrijpelijke taal. Nadat u dit heeft ingevuld maakt Alibox maakt een volledige berekening.

2. De uitkomsten van de berekening worden samengevat in twee duidelijke en overzichtelijke resultaten pagina’s.

3. U kunt uw berekeningen 30 dagen lang een ongelimiteerd aantal keer wijzigen.

4. U kunt de berekening direct van de website uitprinten of als pdf bestand opslaan. Dit laatste maakt bewaren, afdrukken en nalezen natuurlijk nog veel gemakkelijker.

5. Heeft u vragen over Alibox of de inhoud van de berekening? De Alibox helpdesk beantwoordt uw vragen snel en duidelijk.