Het is altijd plezierig als jaren van hard werken positief wordt beoordeeld door de buitenwacht. Dat geldt uiteraard ook voor de ontwikkeling van onze Alibox software. AmnA.nl heeft een review geschreven over de werking van ons programma, de handzaamheid en de kwaliteit ervan,  we kunnen niet anders dan uiterst content zijn met de de veren van AmnA.

Maar wat en wie is AmnA nu eigenlijk zult u zich wellicht afvragen….

AmnA.nl is een onafhankelijke website met als doel objectieve informatie over scheiden te delen met haar bezoekers.
AmnA is een initiatief van Marc Schipper, tijdens zijn scheiding in 2007/2008 was hij juist op zoek naar de mogelijkheid om online emoties te kunnen delen over de scheiding die hij op dat moment doorliep.

Zijn streven is om AmnA.nl gratis aan te kunnen bieden aan de AmnA-leden en staat daarom advertenties toe op zijn site. AmnA deelt informatie over het scheidingstraject, maar ook over de emoties die tijdens het scheidingstraject door je heen denderen. Bij AmnA is het scheidingstraject in een viertal fasen opgedeeld:
– Misschien ga ik scheiden;
– Ik ben in scheiding;
– Ik ben gescheiden;
– Ik wil verder met mijn leven na de scheiding.

Voor elke fase is er specifieke informatie op de site en geven professionals achtergrondinformatie. Adviezen over hoe te handelen, hoe een mediator/scheidingsadvocaat te selecteren, hoe overzicht te verkrijgen in je financiën en nog meer worden gegeven.Meer informatie kun je vinden op AmnA.nl