Het vernieuwde Alibox maakt het voor een consument veel eenvoudiger om zelf een volledige alimentatieberekening te maken. Alibox levert duidelijke en begrijpelijke rapportagepagina’s. Bovendien is de aanschaf van ons gebruiksvriendelijke programma veel goedkoper dan het laten maken van een berekening door een advocaat of mediator.

Alibox biedt voor consumenten een zeer gebruikersvriendelijke oplossing: met het dynamische invulscherm en de duidelijke toelichtingen kan iedereen direct zelf – anoniem – alimentatie berekenen. Na het invoeren van de benodigde informatie maakt Alibox een volledige en officiële berekening, hetgeen voorheen alleen via een advocaat of mediator mogelijk was.
Alibox is dus zeer geschikt voor mensen die de stap naar een advocaat (nog) niet willen nemen, maar eerst zelf onderzoek willen doen naar de financiële situatie na een mogelijke scheiding van uw partner.

De laatste versie van Alibox biedt sterk verbeterde rapportagepagina’s. Daarnaast biedt Alibox ook de mogelijkheid om zelf het draagkrachtloos inkomen en de kinderbehoefte te berekenen.
Hiermee loopt Alibox vooruit op de huidige politieke ontwikkelingen omtrent dit onderwerp.

Alibox rapportagepagina

Alibox verschilt van andere bestaande websites omdat het veel meer biedt dan alleen een globale inschatting.
Waar andere websites een te globale berekening en daarna duurbetaalde advisering bieden, is de uitkomst bij Alibox volgens de officiële normen en zo helder, dat duurbetaalde uitleg vaak niet meer nodig is.
Naast Alibox, de versie voor particulieren, is er ook Aliboxpro, een versie door advocaten en mediators tijdens echtscheidingen rechtszaken wordt gebruikt. Wie na het maken van een eigen berekening met een advocaat of mediator vervolgstappen wil nemen, kan via Alibox zijn of haar eigen berekening eenvoudig overdragen aan een advocaat of mediator.

Registreren voor een account van 30 dagen doet u door hier te clicken.