Druk, druk, druk. Met je huis, je baan en het gezin. Hoe hou je het vol? Niks roze wolk, donkere kringen onder je ogen en een groot gebrek aan slaap! Herken je dat? Dan ben je waarschijnlijk een jonge moeder met kleine kinderen en daarnaast een baan.

 

Seks

Je man heeft zijn papa dag en doet heus wel zijn best. Maar hij moet de liefde van zijn vrouw ineens delen met de kinderen. Zijn  vrouw is vooral moeder en daar heeft ze haar handen vol aan, dat ziet ie heus wel. Maar hij dan? En dan lig je eindelijk s’ avond uitgeput in bed en dan wil hij seks. Vroeger vond je dat leuk, maar je moet er nu niet aan denken! Even geen polonaise aan je lijf. Herken je het nog steeds? Dan is het tijd voor actie! Want de stress van alledag is de sluipmoordenaar van een goed huwelijk. Regel vaker oppas voor je kinderen, organiseer tijd voor elkaar en praat over je gevoelens en de veranderingen in je relatie.

 

Kwijt

In mijn Scheidingspraktijk zie ik veel jonge stellen met kleine kinderen. Nog niet zo lang geleden hielden ze van elkaar. Nu zijn ze elkaar kwijt. Ze zijn bij ScheidingsWijze[n] van harte welkom. We regelen de scheiding snel, deskundig, degelijk en zorgvuldig, daar gaat het niet om. En met behulp van de alimentatieberekening van Alibox weet je ook wat je na de scheiding in je portemonnee hebt.

 

Doodzonde

Maar zeg nou zelf, het is toch doodzonde van zo’n jong gezin en heel verdrietig voor de kinderen. Onderneem op tijd actie en laat je huwelijk niet uit de vingers glippen. En vinden jullie praten moeilijk? Ook dan ben je bij mij welkom. Ik help jullie graag. Want scheiden mag, maar blijven is mooier!

 

Over de schrijver:
Bert Visser (1957) is MfN register mediator, scheidingsspecialist en eigenaar van Jij Beslist Mediation en lid van ScheidingsWijze[n]. Hij is een kei op het gebied van conflictbemiddeling en heeft veel verstand van het scheidingsproces. Bert is werkzaam in de omgeving van Meppel & Zwolle.