De eerste blog bij Alibox, een eer om te mogen doen en leuk om de al bestaande goede samenwerking verder uit te breiden.

Wie zijn wij? Wij zijn de leden van ScheidingsWijze[n], een landelijke organisatie van scheidingspecialisten/ mediators, die zich hebben aangesloten bij ScheidingsWijze[n]. Iedereen heeft een verschillende achtergrond maar we hebben allemaal één gemene deler, dezelfde intentie; Een scheiding is emotioneel al zwaar genoeg, dus ons idee is om wat moeilijk is, makkelijker te maken. Dat wil niet zeggen dat het makkelijk is, maar met onze jarenlange ervaring, creativiteit en interesse in mensen die wel wat steun kunnen gebruiken, helpen we je graag om de scheiding op maat te regelen. Samen met onze leden en een uitgebreid netwerk in elke regio hebben wij voor elke scheiding de juiste oplossing.

De samenwerking met Alibox heeft daar ook mee te maken, de mensen achter Alibox hebben dezelfde intentie. Het alimentatierekenprogramma is ook zo gemaakt; de makkelijke weg.

Maandelijks zullen we onze ervaringen met Alibox middels een blog delen. We hopen op input en ook de ervaringen van anderen.

De leden van ScheidingsWijze[n]

Ons team bestaat louter uit zeer ervaren scheidingsspecialisten met diverse achtergronden. Daarnaast is er een samenwerking met diverse professionals uit de regio, te denken valt aan; kindertherapeuten, notarissen, hypotheekadviseurs, makelaars, fiscalisten, accountants etc. Hierdoor is er veel kennis van zaken en wordt er zo nodig gekeken vanuit verschillende invalshoeken naar de scheidingsprocedure.

Met behulp van onze scheidingspecialisten, die tevens familiemediator zijn, het netwerk en onze huisadvocaten ondersteunen we je samen om het complete proces van uit elkaar gaan zo spoedig en makkelijk mogelijk naar je wens te laten verlopen en wordt je van je zorgen ontlast. De scheiding wordt dus zorgvuldig en volledig geregeld. Je staat er niet alleen voor, wij staan voor je klaar.